Головна  Карта сайту  Розміщення реклами на порталі

СПІЛЬНОТА КАДРОВИКІВ І ФАХІВЦІВ З УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ
Ласкаво просимо
  Новини
  Бібліотека статей
  Нормативна база
  Зразки документів
  Виробничий календар
  Книжкова полиця
  Хто є хто
  Глосарій
  Розміщення реклами
  Наші партнери
  Форум
Нові матеріали
Підписатися на розсилку





Facebook
Реклама
Реклама
Як святкувати Новий рік з командою віддалено: 12 ідей
Новини
16.12.2021
Як святкувати Новий рік з командою віддалено: 12 ідей
 

Нещодавно ми ділилися з вами ідеями святкування новорічних корпоративів, наразі пропонуємо варіанти святкування Нового року з командою, яка працює віддалено. Так, зібрати віддалених співробітників та висловити їм вдячність можливо не лише в офісі. Пропонуємо 12 ідей, які вас надихнуть.

1. Визнання — передусім

Зібравши співробітників у визначений день та час за допомогою відеозв’язку, ви можете підбити підсумки року та виділити їхні професійні досягнення, активну роботу, вдалі проекти. Саме час повідомити деяких працівників про підвищення, доручити важливий проект, відзначити тих співробітників, яких хвалили клієнти та партнери.

Про досягнення найкращих співробітників/команди можна розповісти докладніше. Зніміть відеоролик, у якому працівники розповідатимуть про історії успіху, досягнення, через що їм довелося пройти, щоб досягти результатів. Така ініціатива об’єднає команду та надихне інших працювати ще краще.

2. Настільні ігри онлайн

Багато людей збираються за інтересами офлайн, щоб пограти у настільні ігри. Ви ж можете зібрати своїх віддалених співробітників онлайн, щоб пограти у «Монополію», «Хто я?», «Що? Де? Коли?», «Морський бій», «Слова на букву…» тощо. Це дозволить співробітникам ближче познайомитися одне з одним та поспілкуватися під час гри чи між ігровими раундами.

Якщо працівникам сподобається грати у настільні ігри онлайн, можна й надалі організовувати такі зустрічі. А допоможе визначити уподобання більшості опитування.

3. Вечір кіно

Не всім членам команди до вподоби гучні святкування. Для працівників-інтровертів, наприклад, непоганим варіантом корпоративу може бути онлайн-перегляд передноворічної прем’єри фільму. Чудовий спосіб відпочити: співробітники водночас ніби й на одинці, а ніби й разом з колегами. А ті, хто все ж таки хочуть поспілкуватися та висловити своє враження від побаченого, можуть це зробити після перегляду фільму.

4. Онлайн-квест

Новий формат розваг для віддалених команд. Замовити його можна на спеціалізованих платформах, які надають доступ до автоматизованої системи, синхронізованої для всіх пристроїв. Вони можуть розробити навіть квест під кожну конкретну компанію, тематика може бути новорічна, наприклад. Отримання завдань, варіанти їх рішень та поточне спілкування відбувається онлайн.

Спільне завдання та прагнення перемоги об’єднують працівників, колективна співпраця дозволяє працівникам відчути себе важливими та потрібними.

5. Караоке та танці

Талановиті співробітники є в будь-якому колективі, індивідуальне чи колективне виконання улюблених пісень об’єднує. Або влаштуйте диско-вечірку. Так, співати та танцювати можна й онлайн. Це допоможе проявитися співробітникам. Не всім може підійти такий формат святкування, тому примушувати співати чи танцювати всіх не потрібно. Хто не готовий до публічного співу та танців, можуть бути вдячними глядачами та слухачами.

6. Запросіть зірку

Якщо ви серед тих компаній, які можуть дозволити собі запросити виступити на святковому корпоративі зірку, — зробіть це. Музиканти, співаки чи ді-джеї, учасники телевізійних шоу, блогери, стендап-коміки, ведучі охоче погоджуються провести корпоратив або виступити на ньому. Головне — домовитися про виступ завчасно. Явка співробітників на такі корпоративи зазвичай 100%. Вони залюбки поширюють світлини зі святкування у соціальних мережах, проводять прямі ефіри. А для декого це може бути навіть мрією — побувати на виступі свого улюбленого виконавця.

7. Подарунки на відстані

Свою вдячність співробітникам за сумлінну роботу ви можете висловити за допомогою подарунків. Все залежить від бюджету на святкування, якщо ви на корпоратив витратили менше коштів, то можна презентувати працівникам більш суттєві подарунки. А доставити їх можна прямо додому.

Серед ідей: брендовані канцелярія, фоторамки, настінні календарі, чай/кава, цукерки, їстівні букети, шарфи, шкарпетки, футболки, рукавички, худі, навушники тощо.

8. Обмін подарунками

Це веселий спосіб відсвяткувати корпоратив на відстані. Ви можете таємно визначити хто кому зі співробітників буде дарувати подарунок. Обов’язково перевірте чи ні про кого не забули, щоб ніхто не залишився без презенту. Кожен працівник має купити, запакувати та надіслати подарунок визначеному колезі. А відкривати їх можете разом під час відеодзвінка. Щоб не було непорозумінь, визначте суму, яку працівники можуть витратити на подарунок.

9. Віртуальне частування

Віддалена команда може разом одночасно поласувати улюбленими стравами. Як це організувати: подбайте про доставку страв (заклади це практикують давно), які співробітники можуть обрати на певну суму або подаруйте подарункові сертифікати у ресторани чи кафе. Можете поекспериментувати: спробуйте замовити страви молекулярної кухні, або старі-добрі піцу чи суші. За частуваннями можна обговорити плани на новорічні вихідні чи на наступний рік. Невимушена атмосфера, тости та смачна їжа прямо вдома — ідеально.

10. Тематична вечірка

Дрес-код для онлайн-вечірки можна запропонувати для віддалених співробітників також. Це створить потрібну святкову атмосферу. Виберіть тему, наприклад, улюблені кіногерої, та запропонуйте співробітникам одягнутися відповідно. Можете за найсмішніші та найкреативніші вбрання подарувати працівникам подарунки.

11. Онлайн майстер-клас

Запросіть гуру своєї справи, аби він провів онлайн майстер-клас для співробітників. Малювання, приготування простих закусок до новорічного столу, випікання імбирного печива, виготовлення різдвяного віночка, новорічних прикрас, прикрашання дому до Нового року — ідей для майстер-класів багато. А співробітники зможуть продемонструвати як засвоїли матеріал після закінчення майстер-класу. Завчасно подбайте про потрібний реквізит для всіх учасників.

12. Онлайн вечірка-сюрприз

Ви можете організувати новорічну вечірку, навіть не попередивши співробітників завчасно про тематику. Просто повідомте дату та час зустрічі. Наприклад, просто під час відеоконференції до співробітника додому можуть постукати у двері та вручити: подарунки, пакет з реквізитом для майстер-класу, костюм для тематичної вечірки. Ефект несподіванки вони будуть обговорювати ще довго. Дивувати та робити співробітників щасливими не так вже й важко, але так важливо.

Вас может заинтересовать

Журнал для руководителей и HR-ов «Управление персоналом»

«Управление персоналом» — первое и единственное на сегодняшний день специализированное периодическое издание в Украине для профессионалов в сфере управления человеческими ресурсами.

О журнале
Свежий номер
Презентационный номер

Приобрести издание

 

Катерина Гончаренко

ПроHR

Переглядів: 1082 Надіслати другу Версія для друку
 
Дивіться також:
Нові дати зимових свят в Україні
Перелік святкових днів у КЗпП змінено
Рада офіційно перенесла День перемоги на 8 травня
Чотири законопроекти про святкові і неробочі дні в Україні
Як працюватимемо та відпочиватимемо у грудні під час війни?
Святкуємо в компанії День захисника та захисниць України: ідеї та поради
28 липня стане святковим вихідним днем
День перемоги тепер будемо святкувати 8 травня: прийнято закон!
Пропонується перенести святкування Дня перемоги на 8 травня
Як святкують Новий рік у різних країнах світу: цікаві традиції
Свято наближається: цікаві ідеї новорічних корпоративів
Вихідні у грудні 2021: коли будемо відпочивати, а коли працювати?
Выходные на Новый год-2022 в Украине: сколько будем отдыхать
Офіс Адамсів: 7 оригінальних ідей для святкування Хелловіну
В октябре будет четыре выходных дня подряд
У фінансистів з’явиться професійне свято
Президент підписав Указ про нове державне свято та запропонував зробити цей день вихідним
Вихідні у серпні — 2021: коли і скільки відпочиватимемо?
Верховна Рада перейменувала День захисника України
В июне украинцев ждут дополнительные выходные
В Україні з’явилося нове професійне свято
Кабмін погодив нове професійне свято
Майские выходные 2021
Отменять или не отменять: сколько в Украине выходных по сравнению с другими странами
Как поздравить с весенним праздником сотрудниц
8 марта в Украине-2021: будем ли отдыхать и сколько дней
Корпоративний День святого Валентина: 10 ідей для святкування в офісі та онлайн
Вихідні у січні 2021 року: коли і скільки відпочиватимемо?
24 грудня буде скорочений робочий день
Вихідні у грудні: коли будемо відпочивати, а коли працювати?
В Україні з’явиться ще одне професійне свято
Вихідні у серпні 2020: коли і скільки відпочиватимемо?
В Украине учредили новый профессиональный праздник
Выходные дни в июне 2020: сколько будем отдыхать
14 жовтня стане Днем захисників України
Травневі вихідні у 2020 році
Выходные в апреле 2020
1 апреля — День смеха: история веселого праздника
8 Марта в офисе: копилка идей
Весной нас ожидает четыре дополнительных выходных дня
В Украине появится новый профессиональный праздник
Сколько выходных будет у украинцев на Новый год и Рождество
В Украине может появиться еще один День независимости — тоже выходной
Вихідні у жовтні — 2019: коли і скільки відпочиватимемо?
На новогодние праздники украинцев ждут 8 выходных
Какие рабочие дни перенесут в 2020 году
В августе будет 10 выходных дней
Выходные на День Конституции Украины 2019: как и сколько отдыхаем
В июне украинцы будут отдыхать 12 дней
Украинцев ждут два длинных уикенда в июне
Всі новини
Реклама
Проекти для професіоналів
Оголошення
Шановні відвідувачі!
З усіх питань щодо роботи порталу звертайтесь до 
адміністратора
2024 © МЕДІА-ПРО
2024 © HR Liga

Copyright © 2005–2024 HR Liga
Використання матеріалів із журналів Групи компаній «МЕДІА-ПРО» лише за погодженням з редакцією (адміністрацією) порталу.
Редакція (адміністрація) залишає за собою право не розділяти думку авторів матеріалів, що розміщуються.
Редакція (адміністрація) порталу не несе відповідальності за збитки, які можуть бути завдані внаслідок використання, невикористання або неналежного використання інформації, що міститься на порталі.
Відповідальність за достовірність інформації та інших відомостей несуть автори публікацій.
З усіх питань пишіть на admin@hrliga.com