Головна  Карта сайту  Розміщення реклами на порталі

СПІЛЬНОТА КАДРОВИКІВ І ФАХІВЦІВ З УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ
Ласкаво просимо
  Новини
  Бібліотека статей
  Нормативна база
  Зразки документів
  Виробничий календар
  Книжкова полиця
  Хто є хто
  Глосарій
  Розміщення реклами
  Наші партнери
  Форум
Нові матеріали
Підписатися на розсилку





Facebook
Реклама
Реклама
Чому у день виборів не можна грати у футбол
Новини
13.10.2015
Чому у день виборів не можна грати у футбол
 

Пригадуєте, як торік через проведення виборів до Верховної Ради черговий тур футбольного чемпіонату України перенесли аж на грудень? Цього року історія повторилася. Міліція, чи як вона тепер у нас зветься, знову закликала не грати у футбол у день місцевих виборів 25 жовтня. А також напередодні. Не зможуть, мовляв, правоохоронці гарантувати в цей час безпеку глядачів на футбольних матчах.

І цього разу міліцейська ініціатива завершилася «успішно». Але скажу, що за останній рік нашою футбольною «прем’єр-лігою» проведена величезна робота з допомоги правоохоронцям щодо забезпечення безпеки й правопорядку. Принцип роботи нашої «прем’єр-ліги» простий — що менше глядачів, то менше безладу. Рухаючись у цьому напрямку, «прем’єр-ліга» вже забезпечила практично цілковитий порядок чи не на кожному другому футбольному матчі. Тому що кожен другий, якщо не більше, поєдинок наших вітчизняних футбольних «професіоналів» проходить із мінімально можливою кількістю глядачів. Або взагалі без них.

Наприклад, напередодні та в день виборів на домашніх матчах дніпродзержинської «Сталі» й ужгородської «Говерли» глядачів буде гарантовано менше, ніж пасажирів в одному міському автобусі, що проїжджатиме повз арени, де проходитимуть ці матчі. Донецький «Шахтар», як і торік, спробує «заховати» свій поєдинок проти «Карпат» якомога далі від Львова та львівських уболівальників. Харківський «Металіст», треба сподіватися, за наступні тижні доведе своєю грою до логічного завершення процес звільнення трибун власного стадіону від глядачів. У Полтаві й Дніпропетровську теж гарантовано не буде не те що аншлагу, а навіть хоч трохи пристойної аудиторії вболівальників. Лише із Запоріжжям проблема. Там у «виборчі» вихідні має грати київське «Динамо», від матчів якого наша «прем’єр-ліга» ніяк не може відігнати глядачів.

Нічого! Тур чемпіонату таки знову перенесли. Отже, до наступних виборів наша «прем’єр-ліга», якщо вона збережеться у нинішньому вигляді, зробить так, що міліція точно не матиме проблем із безпекою футбольних уболівальників у день голосування. Бо не буде вже кого охороняти.

Олена Несенюк



Переглядів: 2793 Надіслати другу Версія для друку
 
Дивіться також:
Покажете по телевізору лижний спорт?
Будемо вірити у цю команду
В Украине назвали Предпринимателя года
Молодые украинские ученые получат свыше 1 миллиона гривен президентских грантов
Всі новини
Реклама
Проекти для професіоналів
Оголошення
Шановні відвідувачі!
З усіх питань щодо роботи порталу звертайтесь до 
адміністратора
2024 © МЕДІА-ПРО
2024 © HR Liga

Copyright © 2005–2024 HR Liga
Використання матеріалів із журналів Групи компаній «МЕДІА-ПРО» лише за погодженням з редакцією (адміністрацією) порталу.
Редакція (адміністрація) залишає за собою право не розділяти думку авторів матеріалів, що розміщуються.
Редакція (адміністрація) порталу не несе відповідальності за збитки, які можуть бути завдані внаслідок використання, невикористання або неналежного використання інформації, що міститься на порталі.
Відповідальність за достовірність інформації та інших відомостей несуть автори публікацій.
З усіх питань пишіть на admin@hrliga.com