Головна  Карта сайту  Розміщення реклами на порталі

СПІЛЬНОТА КАДРОВИКІВ І ФАХІВЦІВ З УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ
Ласкаво просимо
  Новини
  Бібліотека статей
  Нормативна база
  Зразки документів
  Виробничий календар
  Книжкова полиця
  Хто є хто
  Глосарій
  Розміщення реклами
  Наші партнери
  Форум
Нові матеріали
Підписатися на розсилку





Facebook
Реклама
Реклама
Будемо вірити у цю команду
Новини
11.11.2015
Будемо вірити у цю команду
 

Національні збірні довго не живуть. Вони відрізняються від клубів так само, як літній табір відпочинку від школи — там весело і цікаво, але все це ненадовго. Говорити про якусь тактику національної — команди не доводиться — за три дні зібраних футболістів не перевчити. Не перевчити і за два тижні, упродовж яких найкращі збірні готуються до світових та європейських фіналів. Їм би відпочити після виснажливих сезонів.

Тож успіх національної команди залежить насамперед від кваліфікації футболістів, які за неї грають. Маючи такий вибір спортсменів, який є у розпорядженні тренерів Франції, Іспанії, Німеччини та інших провідних футбольних держав Європи, показати сильну гру і досягти результату набагато легше. Треба бути останнім Данні Бліндом, щоб не потрапити з такими футболістами, щонайменше, до чвертьфіналу.

Все це не стосується команд України і Словенії, яким належить за чотири дні розіграти між собою путівку на Євро-2016. Футбольний потенціал обох країн, незважаючи на те, що Україна у 20 разів більша, приблизно однаковий. Тож завдання обох тренерів — довести команди до двох стикових матчів у найкращій готовності.

Тренер українців Михайло Фоменко має сумний досвід дворічної давнини. Тоді його команда ціною надзусиль перемогла вдома Францію, а за три дні втратила перевагу на виїзді. Сумний досвід — це теж досвід. Тому не думаю, що наш тренер щось принципово змінить. Вирішальні матчі відбору — не те місце, де можна експериментувати. Тому за нас гратимуть виключно перевірені бійці. І грати ми будемо виключно надійно, аби в жодному разі не пропустити. Так буде і в першій зустрічі вдома, так і у другій на виїзді, незалежно від того, як ми зіграємо у Львові. Так буде не тому, що наші тренери такі полохливі, а тому, що інакше грати наша збірна ніколи не вміла. Тепер же для того, аби перенавчатися, немає ані часу, ані людей. Хто сумнівається, нехай подивиться на нашу команду 21-річних, звідки до першої збірної можна брати гравців хіба що для термінової українізації, як це зробили із сумновідомим Зінченком.

Тому ми маємо вірити в ту невелику обойму футболістів, які грають за збірну Фоменка останні три роки. Кожен із них — від П’ятова до Будківського — довів своє право виступати за Україну. Як би все не закінчилося, час цієї збірної України завершується. Команда у такому вигляді дограє свої останні матчі. І дуже хочеться, аби історія цього покоління нашої національної команди завершилася не у Словенії, а у Франції. Найкраще було б це зробити — у Парижі у фінальному матчі чемпіонату Європи!

Олена Несенюк



Переглядів: 2832 Надіслати другу Версія для друку
 
Дивіться також:
Покажете по телевізору лижний спорт?
Чому у день виборів не можна грати у футбол
В Украине назвали Предпринимателя года
Молодые украинские ученые получат свыше 1 миллиона гривен президентских грантов
Всі новини
Реклама
Проекти для професіоналів
Оголошення
Шановні відвідувачі!
З усіх питань щодо роботи порталу звертайтесь до 
адміністратора
2024 © МЕДІА-ПРО
2024 © HR Liga

Copyright © 2005–2024 HR Liga
Використання матеріалів із журналів Групи компаній «МЕДІА-ПРО» лише за погодженням з редакцією (адміністрацією) порталу.
Редакція (адміністрація) залишає за собою право не розділяти думку авторів матеріалів, що розміщуються.
Редакція (адміністрація) порталу не несе відповідальності за збитки, які можуть бути завдані внаслідок використання, невикористання або неналежного використання інформації, що міститься на порталі.
Відповідальність за достовірність інформації та інших відомостей несуть автори публікацій.
З усіх питань пишіть на admin@hrliga.com