Головна  Карта сайту  Розміщення реклами на порталі

СПІЛЬНОТА КАДРОВИКІВ І ФАХІВЦІВ З УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ
Ласкаво просимо
  Новини
  Бібліотека статей
  Нормативна база
  Зразки документів
  Виробничий календар
  Книжкова полиця
  Хто є хто
  Глосарій
  Розміщення реклами
  Наші партнери
  Форум
Нові матеріали
Підписатися на розсилку





Facebook
Реклама
Реклама
Покажете по телевізору лижний спорт?
Новини
02.12.2015
Покажете по телевізору лижний спорт?
 

Яким би популярним не був інтернет із мобільними додатками, приказка — коли тебе немає в телевізорі, то тебе немає взагалі — ще довго не втратить своєї актуальності. Згідно з нею, з усіх видів спорту маємо футбол, бокс і біатлон. Із футболом та боксом усе зрозуміло. А от прихильність телеглядачів до біатлону — винятково українське надбання. Тому що біг на лижах зі стрільбою є невеликою, хоча й популярною, частиною різноманітного і видовищного зимового спорту. До початку 1990-х біатлон перебував у затінку гірських лиж, стрибків із трампліна, лижних перегонів, змагань ковзанярів.

Нині трохи не так. Але на спортивних каналах усіх країн світу біатлон залишається одним із багатьох. Чому в нас не так? Відповідь проста. Лише в біатлоні українські спортсмени — половина з яких натуралізовані росіяни, претендують бодай на якісь нагороди. Тому їх у нас і показують. Чи правильно це?

У давній байці свиня підгризала корені дуба, оскільки той був їй ні до чого. Бо жерла жолуді. Зв’язку між дубом і жолудями вона не вбачала — що візьмеш зі свині? Наші телевізійні транслятори роблять те саме. Насправді біатлоністи — це невдалі лижники. Десятки років рушниці до рук брали ті бігуни на лижах, які не мали перспектив пробитися до перших місць. А таких у тій же Норвегії — тисячі. В інших країнах маємо подібне, нехай і в іншому масштабі. У нас же лижників не існує. Про бідолах, які борсаються в шостому десятку протоколів змагань Кубка світу, ніхто й ніде не згадує. Скажете, згадають тоді, коли лижники почнуть щось вигравати? Не буде цього. Як у басейні, до якого наллють воду, коли охочі навчаться пірнати і плавати.

Приємно, звісно, уболівати за наших біатлоністів. Не хочеться думати, що їх украй мало. А резерв тренери збірної вимушені шукати серед російських невдах. Може, варто лижні перегони по телевізору показати? Щоб люди знали, звідки беруться біатлоністи.

Олена Андрух



Переглядів: 2822 Надіслати другу Версія для друку
 
Дивіться також:
Будемо вірити у цю команду
Чому у день виборів не можна грати у футбол
В Украине назвали Предпринимателя года
Молодые украинские ученые получат свыше 1 миллиона гривен президентских грантов
Всі новини
Реклама
Проекти для професіоналів
Оголошення
Шановні відвідувачі!
З усіх питань щодо роботи порталу звертайтесь до 
адміністратора
2024 © МЕДІА-ПРО
2024 © HR Liga

Copyright © 2005–2024 HR Liga
Використання матеріалів із журналів Групи компаній «МЕДІА-ПРО» лише за погодженням з редакцією (адміністрацією) порталу.
Редакція (адміністрація) залишає за собою право не розділяти думку авторів матеріалів, що розміщуються.
Редакція (адміністрація) порталу не несе відповідальності за збитки, які можуть бути завдані внаслідок використання, невикористання або неналежного використання інформації, що міститься на порталі.
Відповідальність за достовірність інформації та інших відомостей несуть автори публікацій.
З усіх питань пишіть на admin@hrliga.com