Головна  Карта сайту  Розміщення реклами на порталі

СПІЛЬНОТА КАДРОВИКІВ І ФАХІВЦІВ З УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ
Ласкаво просимо
  Новини
  Бібліотека статей
  Нормативна база
  Зразки документів
  Виробничий календар
  Книжкова полиця
  Хто є хто
  Глосарій
  Розміщення реклами
  Наші партнери
  Форум
Нові матеріали
Підписатися на розсилку





Facebook
Реклама
Нормативна база

МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ

ЛИСТ

від 20 листопада 2015 р. № 116/2/2/21362

Щодо надання роз’яснення [про визначення суб’єкта та порядку надання інформації роботодавцю про проходження військової служби працівниками]

(Витяг)

<…> По суті порушених питань інформую:

<…> щодо визначення суб’єкта, який зобов’язаний надавати роботодавцю інформацію стосовно полонених, убитих, зниклих без вісті працівників в ході АТО

Законодавством України не передбачено надання інформації щодо загибелі, перебування у полоні, таких, які вважаються зниклими без вісті, військовослужбовців Збройних Сил України роботодавцю. Винятком є повідомлення рідних та близьких військовослужбовця.

щодо визначення суб’єкта та порядку надання інформації роботодавцю про звільнення працівника з військової служби (демобілізації)

Відповідно до пункту 2 статті 39 Закону України «Про військовий обов’язок та військову службу» повідомлення про призов громадян України на строкову військову службу, призов на військову службу під час мобілізації районними військовими комісаріатами роботодавцю надсилається у десятиденний строк. Інших довідок, у тому числі інформування роботодавця про звільнення військовослужбовця з військової служби, чинним законодавством України не передбачено.

щодо переліку документів, які підтверджують проходження військової служби за мобілізацією, ким вони видаються і за якою формою

Після демобілізації та взяття на військовий облік військовозобов’язаних районними військовими комісаріатами у військовому квитку проставляються відповідні відмітки. У разі необхідності військовозобов’язаному надається довідка про проходження військової служби встановленого зразка.


Начальник управління
оборонного планування —
заступник начальника штабу
командування сухопутних військ
Збройних Сил України




М. ПОПЕЛЬСЬКИЙ

Переглядів: 3962

Дата оновлення: 27.01.2016

Версія для друку
 
Нормативна база

НОВІ
надходження/оновлення

Реклама
Проекти для професіоналів
Оголошення
Шановні відвідувачі!
З усіх питань щодо роботи порталу звертайтесь до 
адміністратора
2024 © МЕДІА-ПРО
2024 © HR Liga

Copyright © 2005–2024 HR Liga
Використання матеріалів із журналів Групи компаній «МЕДІА-ПРО» лише за погодженням з редакцією (адміністрацією) порталу.
Редакція (адміністрація) залишає за собою право не розділяти думку авторів матеріалів, що розміщуються.
Редакція (адміністрація) порталу не несе відповідальності за збитки, які можуть бути завдані внаслідок використання, невикористання або неналежного використання інформації, що міститься на порталі.
Відповідальність за достовірність інформації та інших відомостей несуть автори публікацій.
З усіх питань пишіть на admin@hrliga.com