Головна  Карта сайту  Розміщення реклами на порталі

СПІЛЬНОТА КАДРОВИКІВ І ФАХІВЦІВ З УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ
Ласкаво просимо
  Новини
  Бібліотека статей
  Нормативна база
  Зразки документів
  Виробничий календар
  Книжкова полиця
  Хто є хто
  Глосарій
  Розміщення реклами
  Наші партнери
  Форум
Нові матеріали
Підписатися на розсилку





Facebook
Реклама
Нормативна база

МІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
ФОНД СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ ІНВАЛІДІВ

ЛИСТ

від 24 липня 2014 р. № 1/6-187/02-02

Щодо подання звіту
[про зайнятість та працевлаштування інвалідів]

Фонд соціального захисту інвалідів розглянув ваш лист щодо питань подання звіту про зайнятість та працевлаштування інвалідів та повідомляє.

Відповідно до частини дев’ятої статті 19 Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні» (далі — Закон) підприємства, установи, організації, у тому числі підприємства, організації громадських організацій інвалідів, фізичні особи, в яких за основним місцем роботи працює 8 і більше осіб, реєструються у відповідних відділеннях Фонду соціального захисту інвалідів за своїм місцезнаходженням і щороку подають цим відділенням форму звітності № 10-ПІ (річна) «Звіт про зайнятість і працевлаштування інвалідів», затверджену наказом Міністерства праці та соціальної політики № 42 від 10.02.2007 р. та зареєстровану в Міністерстві юстиції України 13.02.2007 р. за № 117/13384.

Порядок подання підприємствами, установами, організаціями та фізичними особами, що використовують найману працю, звітів про зайнятість і працевлаштування інвалідів та інформації, необхідної для організації їх працевлаштування регламентує постанова Кабінету Міністрів України від 31 січня 2007 р. № 70 «Про реалізацію статей 19 і 20 Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні».

Таким чином, відповідно, до чинного законодавства, у рамках якого діє Фонд, подання до Фонду соціального захисту інвалідів звітності в електронному вигляді не передбачено. Одночасно, подання звіту за формою № 10-ПІ представником роботодавця за дорученням не заборонено законодавством, якщо цим дорученням обумовлено вчинення таких дій.


Директор Фонду С. АРТЮХ

Переглядів: 4108

Дата оновлення: 01.07.2015

Версія для друку
 
Нормативна база

НОВІ
надходження/оновлення

Реклама
Проекти для професіоналів
Оголошення
Шановні відвідувачі!
З усіх питань щодо роботи порталу звертайтесь до 
адміністратора
2024 © МЕДІА-ПРО
2024 © HR Liga

Copyright © 2005–2024 HR Liga
Використання матеріалів із журналів Групи компаній «МЕДІА-ПРО» лише за погодженням з редакцією (адміністрацією) порталу.
Редакція (адміністрація) залишає за собою право не розділяти думку авторів матеріалів, що розміщуються.
Редакція (адміністрація) порталу не несе відповідальності за збитки, які можуть бути завдані внаслідок використання, невикористання або неналежного використання інформації, що міститься на порталі.
Відповідальність за достовірність інформації та інших відомостей несуть автори публікацій.
З усіх питань пишіть на admin@hrliga.com