Головна  Карта сайту  Розміщення реклами на порталі

СПІЛЬНОТА КАДРОВИКІВ І ФАХІВЦІВ З УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ
Ласкаво просимо
  Новини
  Бібліотека статей
  Нормативна база
  Зразки документів
  Виробничий календар
  Книжкова полиця
  Хто є хто
  Глосарій
  Розміщення реклами
  Наші партнери
  Форум
Нові матеріали
Підписатися на розсилку





Facebook
Реклама
Нормативна база

МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ

ЛИСТ

від 4 березня 2014 р. № 31-07240-03-11/4709

Про оплату праці

Федерація професійних спілок України

Міністерство фінансів на виконання доручення Кабінету Міністрів України <…> розглянуло лист Федерації профспілок України стосовно встановлення посадового окладу працівника І тарифного розряду ЄТС з 1 січня 2014 року у розмірі 923 гривні повідомляє.

На сьогодні держава перебуває у найглибшій за всю історію своєї незалежності економічній кризі. Депресивний стан економіки унеможливлює підтримання належних соціальних стандартів для переважної більшості населення. Зберігаються мільярдні заборгованості із зарплат, соціальних виплат і допомог.

Програмою діяльності Уряду, схваленою Кабінетом Міністрів України 27.02.2014 року, визначено, що основним завданням та ціллю діяльності Кабінету Міністрів України є невідкладна стабілізація фінансової ситуації та жорстка економія бюджетних коштів.

Встановлення з 1 січня 2014 року посадового окладу працівника І тарифного розряду ЄТС у розмірі 923 гривні та збереженні у січні-вересні 2014 року грошового розриву між мінімальною заробітною платою та посадовим окладом працівника І тарифного розряду ЄТС у розмірі 295 гривень, потребуватиме додаткових видатків з державного бюджету на оплату праці працівників бюджетної сфери в обсязі близько 7 млрд. гривень порівняно з передбаченими в державному бюджеті на 2014 рік на цю мету. Неінфляційні джерела покриття таких видатків відсутні.

Відповідно до попереднього звіту Державної казначейської служби України виконання зведеного бюджету за січень-лютий поточного року не забезпечує можливість підвищення посадових окладів працівникам бюджетної сфери у поточному році.

Таким чином, розгляд питання стосовно підвищення розміру посадового окладу працівника І тарифного розряду ЄТС до стабілізації економічної ситуації в країні є недоцільним.


Заступник Міністра В. О. КОЦЮБА

Переглядів: 5043

Дата оновлення: 21.03.2014

Версія для друку
 
Нормативна база

НОВІ
надходження/оновлення

Реклама
Проекти для професіоналів
Оголошення
Шановні відвідувачі!
З усіх питань щодо роботи порталу звертайтесь до 
адміністратора
2024 © МЕДІА-ПРО
2024 © HR Liga

Copyright © 2005–2024 HR Liga
Використання матеріалів із журналів Групи компаній «МЕДІА-ПРО» лише за погодженням з редакцією (адміністрацією) порталу.
Редакція (адміністрація) залишає за собою право не розділяти думку авторів матеріалів, що розміщуються.
Редакція (адміністрація) порталу не несе відповідальності за збитки, які можуть бути завдані внаслідок використання, невикористання або неналежного використання інформації, що міститься на порталі.
Відповідальність за достовірність інформації та інших відомостей несуть автори публікацій.
З усіх питань пишіть на admin@hrliga.com