Головна  Карта сайту  Розміщення реклами на порталі

СПІЛЬНОТА КАДРОВИКІВ І ФАХІВЦІВ З УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ
Ласкаво просимо
  Новини
  Бібліотека статей
  Нормативна база
  Зразки документів
  Виробничий календар
  Книжкова полиця
  Хто є хто
  Глосарій
  Розміщення реклами
  Наші партнери
  Форум
Нові матеріали
Підписатися на розсилку





Facebook
Реклама
Нормативна база

МІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ

ЛИСТ

від 3 вересня 2013 р. № 961/13/8413

Про оплату праці

Департаментом заробітної плати та умов праці розглянуто лист щодо виплати грошової винагороди, передбаченої постановою Кабінету Міністрів України від 24.02.2003 р. № 212 «Про затвердження Порядку видачі грошової винагороди державним службовцям за сумлінну безперервну працю в органах державної влади, зразкове виконання трудових обов’язків» (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 02.10.2003 р. № 1563) (далі — Порядок), і в межах компетенції повідомляється.

Відповідно до пункту 2 Порядку грошова винагорода видається один раз на п’ять років за умови зразкового виконання посадових обов’язків та відсутності порушень трудової дисципліни з урахуванням щорічної оцінки виконання державним службовцем покладених на нього завдань та обов’язків. Винагорода видається, якщо за результатами проведення щорічної оцінки рівень виконання державним службовцем обов’язків та завдань оцінений як «добрий» і «високий».

Рішення про видачу зазначеної грошової винагороди керівним працівникам і спеціалістам приймається керівником відповідного органу державної влади, а керівникам органів та їх заступникам — керівником органу вищого рівня.

При цьому повинні враховуватися результати щорічних оцінок за п’ять років, а у разі їх відсутності — наявність адміністративних, дисциплінарних та інших порушень за зазначений період.

Зважаючи на те, що державний службовець під час перебування у відпустці по догляду за дитиною не виконує своїх посадових обов’язків, зазначена вимога постанови Кабінету Міністрів України від 24.02.2003 р. № 212 (із змінами) не може бути дотримана.

Слід зазначити також, що ця виплата не є обов’язковою.


Заступник директора Департаменту —
начальник відділу

Т. СТАШКІВ

Переглядів: 5714

Дата оновлення: 27.11.2013

Версія для друку
 
Нормативна база

НОВІ
надходження/оновлення

Реклама
Проекти для професіоналів
Оголошення
Шановні відвідувачі!
З усіх питань щодо роботи порталу звертайтесь до 
адміністратора
2024 © МЕДІА-ПРО
2024 © HR Liga

Copyright © 2005–2024 HR Liga
Використання матеріалів із журналів Групи компаній «МЕДІА-ПРО» лише за погодженням з редакцією (адміністрацією) порталу.
Редакція (адміністрація) залишає за собою право не розділяти думку авторів матеріалів, що розміщуються.
Редакція (адміністрація) порталу не несе відповідальності за збитки, які можуть бути завдані внаслідок використання, невикористання або неналежного використання інформації, що міститься на порталі.
Відповідальність за достовірність інформації та інших відомостей несуть автори публікацій.
З усіх питань пишіть на admin@hrliga.com