Головна  Карта сайту  Розміщення реклами на порталі

СПІЛЬНОТА КАДРОВИКІВ І ФАХІВЦІВ З УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ
Ласкаво просимо
  Новини
  Бібліотека статей
  Нормативна база
  Зразки документів
  Виробничий календар
  Книжкова полиця
  Хто є хто
  Глосарій
  Розміщення реклами
  Наші партнери
  Форум
Нові матеріали
Підписатися на розсилку





Facebook
Реклама
Нормативна база

МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ

ЛИСТ

від 3 січня 2012 р. № 31-07240-11-28/11

Про збереження умов оплати праці за попереднім місцем роботи

Міністерство фінансів розглянуло лист <…> стосовно застосування норм постанови Кабінету Міністрів України від 10.12.2010 № 1128 «Деякі заходи щодо забезпечення виконання Указу Президента України від 9 грудня 2010 р. № 1085» і повідомляє.

Відповідно до пункту 3 вищезазначеної постанови за працівниками центральних органів виконавчої влади, переведеними у межах органу на іншу посаду у зв’язку зі скороченням чисельності працівників та/або реорганізацією, зберігається в межах затвердженого фонду оплати праці посадовий оклад, надбавки за ранг та вислугу років, а також інші надбавки та доплати, які були їм встановлені на час переведення на іншу посаду, на період до зміни умов оплати праці, за яких загальна сума зазначених виплат за новим місцем роботи (посадою) перевищуватиме суму таких виплат за попереднім місцем роботи (посадою).

Тому у випадку, коли працівнику, якому при реорганізації органу збережено умови оплати праці за попередньою посадою, змінено розмір доплати чи надбавки або встановлено нову таку виплату, і за цих умов загальна сума виплат за новою посадою з урахуванням таких змін перевищує розмір збережених виплат, то такому працівнику має припинятися збереження виплат за попередньою посадою.

Що стосується надбавки працівникам, які працюють в умовах режимних обмежень, то оскільки зазначена надбавка виплачується лише за наявності дозволу на провадження діяльності, пов’язаної з державною таємницею, наданого відповідно до законодавства про державну таємницю, та якщо за новим місцем роботи (посадою) виконання відповідних завдань не передбачено, надбавка не зберігається.


Заступник Міністра С. РИБАК

Переглядів: 7207

Дата оновлення: 02.04.2012

Версія для друку
 
Нормативна база

НОВІ
надходження/оновлення

Реклама
Проекти для професіоналів
Оголошення
Шановні відвідувачі!
З усіх питань щодо роботи порталу звертайтесь до 
адміністратора
2024 © МЕДІА-ПРО
2024 © HR Liga

Copyright © 2005–2024 HR Liga
Використання матеріалів із журналів Групи компаній «МЕДІА-ПРО» лише за погодженням з редакцією (адміністрацією) порталу.
Редакція (адміністрація) залишає за собою право не розділяти думку авторів матеріалів, що розміщуються.
Редакція (адміністрація) порталу не несе відповідальності за збитки, які можуть бути завдані внаслідок використання, невикористання або неналежного використання інформації, що міститься на порталі.
Відповідальність за достовірність інформації та інших відомостей несуть автори публікацій.
З усіх питань пишіть на admin@hrliga.com