Головна  Карта сайту  Розміщення реклами на порталі

СПІЛЬНОТА КАДРОВИКІВ І ФАХІВЦІВ З УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ
Ласкаво просимо
  Новини
  Бібліотека статей
  Нормативна база
  Зразки документів
  Виробничий календар
  Книжкова полиця
  Хто є хто
  Глосарій
  Розміщення реклами
  Наші партнери
  Форум
Нові матеріали
Підписатися на розсилку





Facebook
Реклама
Головна
Практика кадровика :: Табель обліку робочого часу: тонкощі заповнення

Закон України «Про оплату праці» зобов’язує всіх роботодавців забезпечити достовірний облік виконуваної працівником роботи і бухгалтерський облік витрат на оплату праці у встановленому порядку. Облік виконуваної працівником роботи неможливий без обліку відпрацьованого працівниками робочого часу.
Далі

Практика кадровика :: Підсумований облік робочого часу: для чого і як враховують неявки працівників

На практиці під час виконання розрахункових дій, пов’язаних з оплатою праці, часто виникають запитання щодо обліку робочого часу, зокрема підсумованого, коли є неявки й потрібно визначити відхилення від норми робочого часу (перепрацювання і недопрацювання).
Далі
Практика кадровика :: Номенклатура справ: етапи розроблення

Чи є номенклатура справ обов’язковим документом на підприємстві? Хто відповідальний за розроблення номенклатури справ? Які способи розроблення зведеної номенклатури справ? Скільки має бути примірників зведеної номенклатури справ на підприємстві?
Далі

Практика кадровика :: Відповідальний за військовий облік: вимоги та порядок призначення

Організацію військового обліку на підприємствах, в установах та організаціях покладено на відповідних керівників. Але безпосередньо обов’язки ведення військового обліку покладено на службу персоналу (кадровий підрозділ) або особу, що веде облік працівників, які є призовниками, військовозобов’язаними та резервістами. Які вимоги до відповідального за ведення військового обліку?
Далі
Практика кадровика :: Регулювання праці сезонних працівників

Правове регулювання сезонної праці. Сезонний трудовий договір. Військовий облік сезонних працівників. Оплата праці сезонників. Відпустка сезонних працівників. Оплата тимчасової непрацездатності.
Далі

Практика кадровика :: З чого починати вести військовий облік, якщо раніше він не вівся?

Військовий облік поділяється на персонально-якісний, персонально-первинний та персональний. З цих трьох сьогодні чіплятимемо персонально-якісний облік та гарно пройдемося по персональному.
Далі
Практика кадровика :: Записки в кадровому діловодстві: які бувають і чим відрізняються?

У процесі своєї діяльності кадровикам доводиться працювати з найрізноманітнішими документами, в т. ч. і з різними «записками»: пояснювальними, доповідними службовими. Чим же конкретно вони відрізняються одна від одної та як правильно їх складати й оформлювати?
Далі

Трудове законодавство :: Новий порядок бронювання військовозобов’язаних

На кого поширюється новий порядок бронювання? Кому та як подавати списки працівників, які не підлягатимуть мобілізації? Які звіти слід буде подавати щодо заброньованих працівників?
Далі
Практика кадровика :: Графік відпусток на 2023 рік

Незважаючи на війну, ніхто не скасовував обов’язок роботодавців складати графіки відпусток своїх працівників на наступний рік. Давайте поговоримо про цей документ, правила його складання та відповідальність за відсутність.
Далі

Трудове законодавство :: У чому полягають особливості надання відпусток в умовах воєнного стану?

З початку війни було прийнято низку законодавчих актів, якими було внесено зміни до трудового законодавства. Що потрібно знати роботодавцям про відпустки в умовах воєнного стану?
Далі
Практика кадровика :: Складання номенклатури справ

Чи є номенклатура справ обов’язковим документом на підприємстві? Хто відповідальний за розроблення номенклатури справ? Про способи розроблення зведеної номенклатури справ. Скільки має бути примірників зведеної номенклатури справ на підприємстві?
Далі

Трудове законодавство :: Табель обліку робочого часу: від обов’язку до відповідальності

Хто має вести табель обліку робочого часу? Як заповнювати сам табель? Скільки часу слід зберігати табель? Яку відповідальність несе роботодавець за неведення табеля? Як його вести під час війни?
Далі
Практика кадровика :: Виплати мобілізованим працівникам за рахунок коштів підприємства

Які законодавчі підстави для здійснення роботодавцем виплат мобілізованим працівникам? Як правильно обчислювати розмір таких виплат? Які чинники потрібно при цьому враховувати?
Далі

Реклама
Новини
16.04.2024
16.04.2024
16.04.2024
16.04.2024
16.04.2024
15.04.2024
15.04.2024
15.04.2024
15.04.2024
15.04.2024
Всі новини
Проекти для професіоналів
Спецвипуск
Наші партнери

Работа в Польше

Работа

Праздник

2024 © МЕДІА-ПРО
2024 © HR Liga

Copyright © 2005–2024 HR Liga
Використання матеріалів із журналів Групи компаній «МЕДІА-ПРО» лише за погодженням з редакцією (адміністрацією) порталу.
Редакція (адміністрація) залишає за собою право не розділяти думку авторів матеріалів, що розміщуються.
Редакція (адміністрація) порталу не несе відповідальності за збитки, які можуть бути завдані внаслідок використання, невикористання або неналежного використання інформації, що міститься на порталі.
Відповідальність за достовірність інформації та інших відомостей несуть автори публікацій.
З усіх питань пишіть на admin@hrliga.com