Головна  Карта сайту  Розміщення реклами на порталі

СПІЛЬНОТА КАДРОВИКІВ І ФАХІВЦІВ З УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ
Ласкаво просимо
  Новини
  Бібліотека статей
  Нормативна база
  Зразки документів
  Виробничий календар
  Книжкова полиця
  Хто є хто
  Глосарій
  Розміщення реклами
  Наші партнери
  Форум
Нові матеріали
Підписатися на розсилку





Facebook
Реклама
Нормативна база

ВИКОНАВЧА ДИРЕКЦІЯ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ ВІД НЕЩАСНИХ ВИПАДКІВ НА ВИРОБНИЦТВІ ТА ПРОФЕСІЙНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ УКРАЇНИ

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом виконавчої дирекції
Фонду соціального страхування
від нещасних випадків на виробництві
та професійних захворювань України
від 4 січня 2006 р. № 4 


ПОРЯДОК
повідомлення страхувальників про розміри страхових тарифів на загальнообов'язкове державне соціальне страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, на 2006 рік

1. У зв'язку з внесеними змінами до статті 1 Закону України "Про страхові тарифи на загальнообов'язкове державне соціальне страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності", пунктом 16 статті 77 і статтею 100 Закону України "Про Державний бюджет України на 2006 рік" (витяг додається) Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України (далі - Фонд) зобов'язаний письмово повідомити страхувальнику розмір страхового тарифу відповідно до класу професійного ризику виробництва, до якого віднесений страхувальник на 2006 рік.

2. Повідомлення про розмір страхового тарифу реєструється в журналі обліку видачі повідомлень згідно з додатком 9 до Інструкції про порядок перерахування, обліку та витрачання страхових коштів Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України, затвердженої постановою правління Фонду від 20 квітня 2001 року N 12, погодженої з Міністерством фінансів України і Національним банком України (зі змінами та доповненнями) (далі - Інструкція).

Одночасно вносяться відповідні зміни до Реєстру страхувальників за загальнообов'язковим державним соціальним страхуванням від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності.

3. Повідомлення про розмір страхового тарифу видається страхувальникам одночасно з прийняттям звітності за 2005 рік з обов'язковим засвідченням страхувальника про його отримання, або надсилається поштою з повідомленням про вручення, із зазначенням у графі 14 додатка 9 до Інструкції номера та дати поштового відправлення (реєстру) та номера і дати повідомлення про вручення поштового відправлення.

Повідомлення про вручення поштового відправлення підшивається в особову справу страхувальника.

4. Суми надміру сплачених страхових внесків страхувальником за січень 2006 року (за страховими тарифами, які діяли до 01.01.2006 року) повертаються страхувальнику у порядку, визначеному пунктом 7.9 Інструкції або за його згодою зараховуються в рахунок майбутніх платежів страхових внесків.

5. Спірні питання, які можуть виникнути між страхувальниками та робочими органами виконавчої дирекції Фонду, вирішуються відповідно до пункту 10 Інструкції.

 

Переглядів: 11177

Дата оновлення: 26.01.2006

Версія для друку
 
Нормативна база

НОВІ
надходження/оновлення

Реклама
Проекти для професіоналів
Оголошення
Шановні відвідувачі!
З усіх питань щодо роботи порталу звертайтесь до 
адміністратора
2024 © МЕДІА-ПРО
2024 © HR Liga

Copyright © 2005–2024 HR Liga
Використання матеріалів із журналів Групи компаній «МЕДІА-ПРО» лише за погодженням з редакцією (адміністрацією) порталу.
Редакція (адміністрація) залишає за собою право не розділяти думку авторів матеріалів, що розміщуються.
Редакція (адміністрація) порталу не несе відповідальності за збитки, які можуть бути завдані внаслідок використання, невикористання або неналежного використання інформації, що міститься на порталі.
Відповідальність за достовірність інформації та інших відомостей несуть автори публікацій.
З усіх питань пишіть на admin@hrliga.com