Головна  Карта сайту  Розміщення реклами на порталі

СПІЛЬНОТА КАДРОВИКІВ І ФАХІВЦІВ З УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ
Ласкаво просимо
  Новини
  Бібліотека статей
  Нормативна база
  Зразки документів
  Виробничий календар
  Книжкова полиця
  Хто є хто
  Глосарій
  Розміщення реклами
  Наші партнери
  Форум
Нові матеріали
Підписатися на розсилку





Facebook
Реклама
Нормативна база

ВИКОНАВЧА ДИРЕКЦІЯ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ З ТИМЧАСОВОЇ ВТРАТИ ПРАЦЕЗДАТНОСТІ

ЛИСТ

від 21 січня 2015 р. № 7.2-35-123

Щодо фінансування санаторіїв-профілакторіїв в 2015 році

На виконання доручення голови правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності (далі — Фонд) Третьякова Д. Ю. Виконавча дирекція Фонду розглянула Ваше звернення <…> щодо фінансування санаторіїв-профілакторіїв у 2015 році та повідомляє наступне.

З 01 січня 2015 року набув чинності Закон України від 28.12.2014 № 77-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування загальнообов’язкового державного соціального страхування та легалізації фонду оплати праці» (далі — Закон № 77), відповідно до якого Закон України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та втратами, зумовленими похованням» від 18.01.2001 № 2240-III, яким передбачалось здійснення часткового фінансування санаторіїв-профілакторіїв підприємств, установ, навчальних закладів та організацій визнано таким, що втратив чинність.

Зазначеним законом наразі не передбачено здійснення часткового фінансування санаторіїв-профілакторіїв підприємств, установ, навчальних закладів та організацій.

Статтею 20 Закону № 77 чітко визначені види матеріального забезпечення та соціальних послуг за страхуванням у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності. Згідно з цією статтею до соціальних послуг відноситься лише оплата лікування в реабілітаційних відділеннях санаторно-курортного закладу після перенесених захворювань і травм.

Враховуючи вищевикладене, правові підстави для здійснення часткового фінансування санаторіїв-профілакторіїв підприємств, установ, навчальних закладів та організацій, відповідно до вимог Закону № 77 відсутні.


В. о. першого заступника директора В. Ю. ЧИЖЕВСЬКИЙ

Переглядів: 4338

Дата оновлення: 01.07.2015

Версія для друку
 
Нормативна база

НОВІ
надходження/оновлення

Реклама
Проекти для професіоналів
Оголошення
Шановні відвідувачі!
З усіх питань щодо роботи порталу звертайтесь до 
адміністратора
2024 © МЕДІА-ПРО
2024 © HR Liga

Copyright © 2005–2024 HR Liga
Використання матеріалів із журналів Групи компаній «МЕДІА-ПРО» лише за погодженням з редакцією (адміністрацією) порталу.
Редакція (адміністрація) залишає за собою право не розділяти думку авторів матеріалів, що розміщуються.
Редакція (адміністрація) порталу не несе відповідальності за збитки, які можуть бути завдані внаслідок використання, невикористання або неналежного використання інформації, що міститься на порталі.
Відповідальність за достовірність інформації та інших відомостей несуть автори публікацій.
З усіх питань пишіть на admin@hrliga.com