Головна  Карта сайту  Розміщення реклами на порталі

СПІЛЬНОТА КАДРОВИКІВ І ФАХІВЦІВ З УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ
Ласкаво просимо
  Новини
  Бібліотека статей
  Нормативна база
  Зразки документів
  Виробничий календар
  Книжкова полиця
  Хто є хто
  Глосарій
  Розміщення реклами
  Наші партнери
  Форум
Нові матеріали
Підписатися на розсилку





Facebook
Реклама
Нормативна база

МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 18 липня 2014 р. № 764
м. Київ

Про внесення змін
до Порядку погодження призначення на посаду та звільнення з посади головного бухгалтера бюджетної установи

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
04 серпня 2014 р. за № 910/25687

Наказ втратив чинність
(згідно з наказом Міністерства фінансів України
 від 4 березня 2015 року № 288)

Відповідно до Бюджетного кодексу України та Положення про Міністерство фінансів України, затвердженого Указом Президента України від 08 квітня 2011 року № 446, та з метою оптимізації процедур погодження звільнення з посади головних бухгалтерів

НАКАЗУЮ:

1. Внести до Порядку погодження призначення на посаду та звільнення з посади головного бухгалтера бюджетної установи, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 21 лютого 2011 року № 214, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 09 березня 2011 року за № 281/19019, такі зміни:

пункт 13 викласти в такій редакції:

«13. Для погодження звільнення з посади головного бухгалтера (крім випадків, передбачених абзацом другим цього пункту) керівником бюджетної установи надсилається до відповідного органу Державної казначейської служби України у порядку, визначеному у пункті 4 цього Порядку, подання щодо погодження звільнення з посади (далі — подання про звільнення) головного бухгалтера на наступний день після виникнення підстав для звільнення з посади, визначених законодавством.

У разі звільнення з посади головного бухгалтера за власним бажанням та у зв’язку з виходом на пенсію керівником бюджетної установи надсилається до відповідного органу Державної казначейської служби України лист, у якому наводиться зазначена інформація з посиланням на розпорядчий документ про звільнення, копія якого додається до цього листа.»;

в абзаці третьому пункту 14 слова «заява особи про звільнення за власним бажанням або» виключити;

пункт 18 після слів «супровідного листа» доповнити словами «, лист та копія розпорядчого документа про звільнення у разі звільнення за власним бажанням та у зв’язку з виходом на пенсію».

2. Департаменту державного бюджету Міністерства фінансів України (Лозицький В. П.) та Управлінню методології з обслуговування бюджетів, бухгалтерського обліку та звітності Державної казначейської служби України (Сушко Н. І.) забезпечити подання цього наказу в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Департаменту забезпечення діяльності Міністра (патронатна служба) Міністерства фінансів України (Чуприненко Р. С.) у десятиденний строк з дня державної реєстрації цього наказу в Міністерстві юстиції України забезпечити його оприлюднення на офіційному веб-сайті Міністерства фінансів України в мережі Інтернет.

4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра фінансів України Мярковського А. І. та Голову Державної казначейської служби України Слюз Т. Я.


Міністр О. ШЛАПАК
ПОГОДЖЕНО:  
Голова Державної
казначейської служби України
Т. Я. СЛЮЗ

Переглядів: 5870

Дата оновлення: 03.04.2015

Версія для друку
 
Нормативна база

НОВІ
надходження/оновлення

Реклама
Проекти для професіоналів
Оголошення
Шановні відвідувачі!
З усіх питань щодо роботи порталу звертайтесь до 
адміністратора
2024 © МЕДІА-ПРО
2024 © HR Liga

Copyright © 2005–2024 HR Liga
Використання матеріалів із журналів Групи компаній «МЕДІА-ПРО» лише за погодженням з редакцією (адміністрацією) порталу.
Редакція (адміністрація) залишає за собою право не розділяти думку авторів матеріалів, що розміщуються.
Редакція (адміністрація) порталу не несе відповідальності за збитки, які можуть бути завдані внаслідок використання, невикористання або неналежного використання інформації, що міститься на порталі.
Відповідальність за достовірність інформації та інших відомостей несуть автори публікацій.
З усіх питань пишіть на admin@hrliga.com