Головна  Карта сайту  Розміщення реклами на порталі

СПІЛЬНОТА КАДРОВИКІВ І ФАХІВЦІВ З УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ
Ласкаво просимо
  Новини
  Бібліотека статей
  Нормативна база
  Зразки документів
  Виробничий календар
  Книжкова полиця
  Хто є хто
  Глосарій
  Розміщення реклами
  Наші партнери
  Форум
Нові матеріали
Підписатися на розсилку





Facebook
Реклама
Нормативна база

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ СТАТИСТИКИ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ

ЛИСТ

від 2 квітня 2014 р. № 12-13/240

Щодо підприємств, які мають заборгованість із виплати заробітної плати

Державне статистичне спостереження «Стан виплати заробітної плати» проводиться на базі розділу II форми № 1-ПВ (місячна) «Звіт з праці».

Якщо Ваше підприємство має заборгованість із виплати заробітної плати, Вам необхідно перевірити чи відібране воно до обстеження з питань стану виплати заробітної плати. Це можна зробити в телефонному режимі за тел. 222-80-89, 222-80-92 або скористатися інформацією, розміщеною на нашому сайті www.zp.ukrstat.gov.ua в розділі «Ваші звіті у 2014 році».

За умови, що Ваше підприємство відібране до обстеження «Стан виплати заробітної плати», Вам необхідно надавати до органів державної статистики за місцем діяльності звіт за ф. № 1-ПВ (місячна) «Звіт з праці» із заповненим II розділом. Наголошуємо, що поточна заборгованість до даних звіту не включається.

Респондент, що повідомив про наявність заборгованості в будь-якому звітному періоді упродовж 2014 р., повинен і надалі щомісяця надавати звіт до моменту повного погашення боргу. Якщо підприємство повністю розрахувалося з працівниками із заробітної плати у звітному періоді, воно надає «нульовий звіт», що підтверджує відсутність боргу.

Суб’єкти господарювання щодо яких реалізовуються процедури відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом (підприємства-банкрути) включаються до зазначеного статистичного спостереження з моменту винесення постанови суду про порушення справи про банкрутство. Тому всі такі підприємства в обов’язковому порядку у разі наявності простроченої заборгованості із виплати заробітної плати повинні звітувати до Головного управління статистики у Запорізької області з цього питання (згідно Методологічних положень з організації державного статистичного спостереження «Стан виплати заробітної плати», затверджених наказом Держкомстату України від 20.10.2011 № 264 (зі змінами від 23.12.2011 № 394).


Начальник Головного Управління В. П. ГОЛОВЕШКО

Переглядів: 5070

Дата оновлення: 23.07.2014

Версія для друку
 
Нормативна база

НОВІ
надходження/оновлення

Реклама
Проекти для професіоналів
Оголошення
Шановні відвідувачі!
З усіх питань щодо роботи порталу звертайтесь до 
адміністратора
2024 © МЕДІА-ПРО
2024 © HR Liga

Copyright © 2005–2024 HR Liga
Використання матеріалів із журналів Групи компаній «МЕДІА-ПРО» лише за погодженням з редакцією (адміністрацією) порталу.
Редакція (адміністрація) залишає за собою право не розділяти думку авторів матеріалів, що розміщуються.
Редакція (адміністрація) порталу не несе відповідальності за збитки, які можуть бути завдані внаслідок використання, невикористання або неналежного використання інформації, що міститься на порталі.
Відповідальність за достовірність інформації та інших відомостей несуть автори публікацій.
З усіх питань пишіть на admin@hrliga.com