Головна  Карта сайту  Розміщення реклами на порталі

СПІЛЬНОТА КАДРОВИКІВ І ФАХІВЦІВ З УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ
Ласкаво просимо
  Новини
  Бібліотека статей
  Нормативна база
  Зразки документів
  Виробничий календар
  Книжкова полиця
  Хто є хто
  Глосарій
  Розміщення реклами
  Наші партнери
  Форум
Нові матеріали
Підписатися на розсилку





Facebook
Реклама
Нормативна база

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ГІРНИЧОГО НАГЛЯДУ ТА ПРОМИСЛОВОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ

ЛИСТ

від 29 серпня 2013 р. № 8453/0/11-9.1-9/6/13

Про надання роз’яснення
[щодо Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки]

Державна служба гірничого нагляду та промислової безпеки України розглянула […] та повідомляє.

Постановою Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 р. № 1107 затверджено Порядок видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки (далі — Порядок).

Відповідно до п. 3 Порядку висновок експертизи складається експертною організацією за результатами проведення експертизи стану охорони праці та безпеки промислового виробництва суб’єкта господарювання за формою, розробленою Держгірпромнаглядом і затвердженою в установленому порядку.

У зв’язку з введенням в дію з 01.11.2011 Порядку Держгірпромнаглядом України розроблено форми висновків експертизи стану охорони праці та безпеки промислового виробництва суб’єкта господарювання, якими на цей час керуються територіальні органи Держгірпромнагляду України та експертні організації, на період до їх затвердження в установленому порядку.

Разом з тим повідомляємо, що відповідно до рішення колегії Держгірпромнагляду від 25 квітня 2013 року заплановано розробку таких нормативно-правових актів:

1. Проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 26.10.2011 № 1107» в частині атестації фахівців, які мають право проводити експертизу стану охорони праці та безпеки промислового виробництва суб’єкта господарювання. Термін — III квартал 2013 року.

2. Проекту наказу Міненерговугілля України «Про затвердження Порядку атестації фахівців, які мають право проводити експертизу стану охорони праці та промислової безпеки суб’єкта господарювання».

3. Проекту наказу Міненерговугілля України «Про затвердження форм висновків експертизи з питань охорони праці та промислової безпеки та інструкцій з їх складання».

4. Проекту наказу Міненерговугілля України «Про затвердження вимог до експертних організацій, що мають намір проводити експертизу стану охорони праці та безпеки промислового виробництва».

Термін розробки проектів наказів — у 4-місячний строк після набрання чинності проекту постанови, зазначеної у пункті 1.


Перший заступник Голови В. ШАЙТАН

Переглядів: 5292

Дата оновлення: 04.04.2014

Версія для друку
 
Нормативна база

НОВІ
надходження/оновлення

Реклама
Проекти для професіоналів
Оголошення
Шановні відвідувачі!
З усіх питань щодо роботи порталу звертайтесь до 
адміністратора
2024 © МЕДІА-ПРО
2024 © HR Liga

Copyright © 2005–2024 HR Liga
Використання матеріалів із журналів Групи компаній «МЕДІА-ПРО» лише за погодженням з редакцією (адміністрацією) порталу.
Редакція (адміністрація) залишає за собою право не розділяти думку авторів матеріалів, що розміщуються.
Редакція (адміністрація) порталу не несе відповідальності за збитки, які можуть бути завдані внаслідок використання, невикористання або неналежного використання інформації, що міститься на порталі.
Відповідальність за достовірність інформації та інших відомостей несуть автори публікацій.
З усіх питань пишіть на admin@hrliga.com