Головна  Карта сайту  Розміщення реклами на порталі

СПІЛЬНОТА КАДРОВИКІВ І ФАХІВЦІВ З УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ
Ласкаво просимо
  Новини
  Бібліотека статей
  Нормативна база
  Зразки документів
  Виробничий календар
  Книжкова полиця
  Хто є хто
  Глосарій
  Розміщення реклами
  Наші партнери
  Форум
Нові матеріали
Підписатися на розсилку





Facebook
Реклама
Реклама
Нагородження переможців конкурсу «Найкращий кадровик» (Фото)
Новини
08.01.2008
Нагородження переможців конкурсу «Найкращий кадровик» (Фото)
 

Столичний Будинок кіно явно ще не зустрічав у свої стінах такої кількості працівників кадрових служб. 30 листопада 2007 року на підведення підсумків конкурсу з’їхалися директори з персоналу, начальники відділів кадрів, інспектори, менеджери з персоналу з усіх кінців України: з Рахова і Миколаєва, Чернігова і Донецька, Миргорода і Кривого Рогу.

Перший конкурс серед працівників кадрових служб, проведений редакцією журналу «Довідник кадровика», закінчено. Переможцям вручено призи, а учасникам — грамоти.

У номінації «Найкращий кадровик України»
перемогу отримала Світлана Миколаївна ГРИЦЕНКО,
начальник бюро оформлення та обліку працівників Управління з персоналу ВАТ «Сумське НВО ім. М. В. Фрунзе», м. Суми

«Радість сповнює душу і водночас стає трішечки сумно, що все вже позаду. Шість місяців пролетіли, мов одна мить. Протягом цього часу, готуючи відповіді на запитання, я прагнула дати якомога повніші відповіді. А для цього треба було звернутися до законодавчої бази, підняти інший довідковий матеріал.

Велике вам спасибі за прекрасний журнал, за конкурс, за нагороду! Сподіваюся, що на сторінках улюбленого журналу з’явиться багато нових цікавих матеріалів, а також будуть нові конкурси, в яких ми братимемо участь з великим інтересом».

Світлана Миколаївна ГРИЦЕНКО,
начальник бюро оформлення та обліку працівників Управління з персоналу ВАТ «Сумське НВО ім. М. В. Фрунзе», м. Суми,
переможець у номінації «Найкращий кадровик України»

«Конкурс до нас прийшов наче свято… Хочу всім побажати творчої наснаги, удачі, щоб всі зміни, які відбуваються в нашому житті, відбувалися на краще. А те краще, що є у вас, залишалося без змін».

Олена Василівна ГУБАР,
начальник відділу кадрів Чернігівської обласної спілки споживчих товариствам, м. Чернігів,
переможець у номінації «Трудове законодавство»

«Кадровик сегодня — это юрист и психолог, учитель и социолог. Чаще всего в отдел кадров люди идут с проблемами. Помочь разрешить человеку его проблему — наша задача. А для этого нужны определенные знания. Такие знания дает наш любимый журнал. Разрешите всем пожелать удачи! Спасибо, что вы есть!»

Євгенія Миколаївна НОСОВА,
провідний спеціаліст відділу кадрів Миколаївського професійно-технічного училища «Морехідна школа», м. Миколаїв,
переможець у номінації «Кадрове діловодство»

«Дякую редакції і комісії! Бажаю нових ідей, нових проектів. А всім присутнім успіхів у нашій нелегкій праці!»

Олена Борисівна САВРОВА,
начальник відділу кадрів ВСГО «Конфедерація громадських організацій інвалідів України», м. Київ,
переможець у номінації «Навчання персоналу»

Переможців і учасників конкурсу привітав заступник
міністра праці та соціальної політики України,
голова редакцій ради журналу Георгій Костянтинович ГАЛИЦЬ:

«Я хотів у першу чергу привітати всіх тих, кому належала ідея такого конкурсу, привітати переможців і учасників конкурсу. Можливо, сьогодні, коли вперше, підбиваються результати такого конкурсу, його назва звучить дещо амбітно, так би мовити з запасом — «Найкращий кадровик України». Але, очевидно, мине якийсь час, і цей конкурс, започаткований журналом «Довідник кадровика», матиме велику вагу, оскільки ваша праця, а це безпосереднє формування трудового потенціалу підприємств і організацій — надзвичайно важлива. Хочу побажати вам гарних підсумків у цьому році задоволення від роботи».

Ніна Йосипівна СИНЕНКО, начальник відділу
професійного розвитку трудового потенціалу
та альтернативної служби Міністерства праці та соціальної політики України, голова конкурсної комісії:

«Особливе задоволення я отримала від вашого творчого завдання, ваших пропозицій щодо удосконалення системи профосвіти. Я знаю, що у нас працюють професіонали, але такої глибини, такого знання проблематики і такого професіоналізму під час підготовки пропозицій, скажу відверто, я не очікувала. Усі ваші пропозиції, які ви нам надали, дуже детально опрацьовані, і хочу вас запевнити, що більшість із них буде реалізовано. Дякую за ваш професіоналізм і за вашу наполегливість».

Заступник міністра праці та соціальної політики Міністерства праці та соціальної політики України, голова редакційної ради журналу Георгій Костянтинович ГАЛИЦЬ (другий праворуч) і члени експертної комісії конкурсу (зліва направо) Владислав Андрійович ЛОЗИНСЬКИЙ, начальник відділу кадрів і соціальних питань Державної національної енергетичної компанії «Укренерго», Ярослава Степанівна ПАНЬКІВ, головний редактор журналу «Справочник кадровика»/«Довідник кадровика», Ніна Йосипівна СИНЕНКО, начальник відділу професійного розвитку трудового потенціалу та альтернативної служби Міністерства праці та соціальної політики України (голова експертної комісії) і Ігор Аркадійович РАШКЕВИЧ — головний правовий інспектор праці Київської міської ради профспілки працівників інноваційних і малих підприємств України

За найкращий твір «Моя професія» нагороджується Ольга Володимирівна СТАХІВ, заступник генерального директора з персоналу ТОВ «Інтерфом», Обухів Київської обл.:

«Я взагалі дякую редакції журналу за те, що спровокували мене взяти участь в цьому конкурсі. Я не передплатниця журналу. Я побачила оголошення газеті «Праця і зарплата», потім звернулась на сайт, уже на сайті я дізналася, що є такий журнал. Взагалі ми виписуємо інший журнал, але тепер я буду обов’язково передплатницею. А вас, шановні колеги, хочу привітати з конкурсом. У вас, як і в мене, є така риса характеру як терпеливість, інакше ви б не змогли працювати в кадрових службах. З цим вас і вітаю».

Ігор Аркадійович РАШКЕВИЧ, член редакційної ради журналу, член експертної комісії:

«Я оцінював відповіді на запитання з трудового законодавства. А ви знаєте, яке трудове законодавство зараз. Навіть юристам важко розібратися в ньому. А якщо взяти до уваги, що мало хто з кадровиків, професійні юристи, то, безумовно, великої шани заслуговують всі, хто взявся за цю нелегку справу. І всі ви є переможцями конкурсу. Вітаю вас і бажаю плідної роботи».

І. А. Рашкевич вручає диплом Володимирові Григоровичу ІЗОТОВУ, начальникові відділу кадрів Національного гірничого університету Міністерства освіти і науки України, м. Дніпропетровськ:

«Благодарю редакцию журнала «Довідник кадровика» за организацию этого конкурса, а также руководителей «МедиаПро». И мне очень приятны общение и встреча сегодня. Судите сами. Сегодня я, начиная с 9.30 утра, я — единственный мужчина — общался с представительницами прекрасного пола и среди них были все победительницы, награжденные сегодня. Я имею в виду завтрак и встречу в ресторане «О’Панас», экскурсию и т. д. Что хочу сказать. Кадры решают все. Так неужели мы не решим будущее, не загадывая для себя праздники, наш день — День кадровика. Спасибо».

Грамотою нагороджена Ірина Володимирівна ЗОСІМ,
провідний інженер ТОВ «Вестрон», м. Харків:

«Тут так много наговорили. Я много лет приезжаю на семинары «МедиаПро». Мы чего-то не знали. Много было широко открытых глаз, смотрящих на Рожнова, Рашкевича, Заболотную. А сейчас приезжают молодые девчонки, ребят меньше, и они такие профессионалы, что мне хочется сказать: «Спасибо большое «МедиаПро» за то, что вы есть. За то, что есть «Справочник кадровика», за то, что есть «Секретарь-референт», «Справочник экономиста». Спасибо вам большое».

Грамотою нагороджена Валентина Петрівна КИСЛА,
начальник бюро кадрів ВАТ «Полтавський завод медичного скла», м. Полтава:

«Мені дуже приємно отримати приз, і мені дуже приємно, що в цьому залі зібралися люди різного віку, але однієї такої професії. Вже говорили багато слів, я хочу сказати віршем.

 Добрый день вам, молодые люди!
Здравствуйте, горящие сердца!
В паспорта заглядывать не будем.
Молодости нашей нет конца! 

Нет, пока мы движемся и дышим,
Нет, пока за правду рвемся в бой.
Нет, пока чужое сердце слышим
И болеем за чужую боль.

Молодости нет конца, покуда
верим мы в любовь и чудеса.
Истину откапываем всюду.
И стоим, у счастья на часах.
 
И неважно, сколько лет ты прожил,
Важно, сколько сам себе даешь.
Важно, что ты хочешь, что ты можешь,
Важно, кто ты есть и чем живешь.

Важно благодушью не поддаться,
От достатка вдруг не ожиреть.
Потому, что можно даже в двадцать
Незаметно взять и постареть.

 Молодость, как жизнь – одна дается.
Проживешь, и больше не найдешь.
Значит, надо петь, пока поется,
Значит надо жить, пока живешь.

По ночам считать на небе звезды.
По утрам, встречать зарю красну.
Каждой клеткой пить морозный воздух.
Каждой жилкой чувствовать весну.

С головой нырнуть в осенний ливень,
Услыхать, как летний гром гремит.
Ты живешь, а значит, ты счастливый,
Жизнь – она прекрасна, черт возьми.

Так давайте в беспредметных спорах
Понапрасну годы не терять.
Так давайте жить, ворочать горы,
Строить, созидать, творить, любить.

Помните, молодые люди,
В жизни есть один закон простой.
Если молод — это значит любишь,
Если любишь —  значит молодой.

В паспорта заглядывать не будем.
Молодости вашей нет конца.
Добрый день вам, молодые люди!
Здравствуйте, горящие сердца!»

Дипломом нагороджена Оксана Олександрівна КУЧЕРЕНКОВА, начальник відділу кадрів ВАТ «Засельське хлібоприймальне підприємство», с. Засілля Миколаївської обл.:

«Я хочу поздравить всех участников этого прекрасного конкурса, редакцию журнала. Хочу пожелать в наступающем новом году больше читателей, подписчиков, хороших друзей!»

Олена Йосипівна МОРОЗЮК, начальник відділу кадрів,
ТОВ «Сауляк», м. Рахів Закарпатської обл.:

«Вам дякує перш за все Закарпаття. вам дякує село Ясени, Говерла, Буковель зараз дивляться на Вас моїми очима. Дякують за те що ви є, що ви можете готувати кадровиків. Про нас дуже часто забувають, але такі служби потрібні. І я хотіла би вам побажати успіху, всього найкращого. Приїжджайте в Карпати!»

Диплом отримала Тетяна ВолодимирівнаПИПЧЕНКО,
старший інспектор відділу кадрів комунального підприємства «Теплосервіс», м. Коростишів Житомирської обл.:

«Я дуже вдячна колективу редакції журналу «Довідник кадровика». Дякуючи колективу редакції, дякуючи тим листам, що надійшли з редакції, наш директор зрозумів, що є відділ кадрів, і він дійсно працює, дійсно комусь треба. Він настільки зрадів, що навіть міській раді передзвонив і запросив голову міської ради привітати мене. Мені вручали той факс. І сказав такі слова: «Подивіться, у нас в Коростишеві є людина, яка дійсно працює». По-іншому почнуть дивитись на рідні кадри. Нас почнуть поважати. Мабуть, всі директори так сказали. Я вам дуже вдячна, за те що ви такі є в нас! Дякую!»

Ось такий вийшов кадровик у Ольги Миколаївни МЕЛЬНИК, юрисконсульта (в. о. інспектора з кадрів), ЗАТ «Реноме»

Нагадуємо!

Конкурс «Найкращий кадровик» у 2007 році організував і провів журнал «Довідник кадровика» (Видавничий дім «МедіаПро»). У конкурсі взяли участь 78 працівників кадрових служб підприємств і установ України. Конкурс тривав протягом шести місяців. У кожному номері журналу «Довідник кадровика» / «Справочник кадровика» публікувалися три запитання.

За цей час редакцією отримано близько півтори тисячі відповідей. Відповіді на запитання оцінювала компетентна експертна комісія, у складі якої:

  • Синенько Ніна Йосипівна — начальник відділу професійного розвитку трудового потенціалу та альтернативної служби Міністерства праці та соціальної політики України, голова комісії
  • Рожнов Віктор Олександрович — науковий консультант з кадрових питань
  • Рашкевич Ігор Аркадійович — головний правовий інспектор праці Київської міської ради профспілки ПІіМП України
  • Лозинський Владислав Андрійович — начальник відділу кадрів і соціальних питань Державної національної енергетичної компанії «Укренерго»
  • Паньків Ярослава Степанівна — редактор журналу «Довідник кадровика» / «Справочник кадровика»

Дякуємо всім за участь у такому тривалому і складному конкурсі!

Бажаємо міцного здоров’я, успіхів у роботі й наполегливості в досягненні поставленої мети.

HR-Лига

Переглядів: 22480 Надіслати другу Версія для друку
 
Дивіться також:
Журнал «Справочник кадровика» в 2014 году
Журнал «Менеджер по персоналу» в 2014 году
НR-Лиги День рожденья всех друзей собрал под сенью
Акция «Посоветуйте коллегам»
Журнал «Справочник кадровика» в эфире радио Эра-FM
Конкурс социальной рекламы «Я хочу жить именно так!»: проголосуйте за самые достойные работы!
Будущее планеты — в наших руках! 22 апреля — День Земли!
Акция «Подписка-2011» закончилась!
HR-Лиге — 5 лет! Креативный День рождения
Подарунки для передплатників журналів Видавничого дому «МЕДІА-ПРО»
Кадровий максимум: зразки документів з обліку персоналу
Яркий финал грандиозного перевоплощения состоялся!
Конкурс дитячого малюнка «Якою я бачу свою Україну» триває! Шанси на перемогу має кожен!
Кубок HR-Лиги по боулингу (Фото)
«МЕДІА-ПРО» в День Землі (Фото)
4 января 2010 г. состоялся пятый розыгрыш туристических путевок среди подписчиков ИД «МЕДИА-ПРО»
Стань экспертом — выбери лучших! ’2009
Новая услуга Издательского дома «МЕДИА-ПРО» — выпуск корпоративных журналов и газет
HR-Лига празднует свою четвертую годовщину (Фото)
Состоялся второй розыгрыш путевок в Карпаты среди подписчиков Издательского дома «МЕДИА-ПРО»
Памятка о ведении «Книги обліку наказів з персоналу»
Акция для подписчиков-2009. Отзывы победителей (Фото)
HR-Лига: шаг навстречу профессионалам!
HR-Лига представляет: подарки для профессионалов
Вітаємо переможців розіграшу!
Стань экспертом — выбери лучших! ’2008
HR-Лига представляет. «Антикризис» в формате OpenSpace
Рекламные каникулы на портале HR-Лига!
Специальное предложение для работников кадровых служб
Стань экспертом — выбери лучших! ’2007
Итоги акции для подписчиков комплекта изданий ИД «МедиаПро»
Портал HR-Лига отпраздновал свой второй День рождения (Фото)
Спешите оформить подписку на 2008 год!
Сообщество кадровиков и специалистов по управлению персоналом HR-Лига празднует вторую годовщину со дня основания
Состоялась Прямая линия журнала «Справочник кадровика»
Поздравляем победителей конкурса «Лучший кадровик»!
Подведены предварительные итоги конкурса «Лучший кадровик Украины»
Журнал «Довідник кадровика»/«Справочник кадровика» — для своих читателей
Издательскому дому «МедиаПро» исполнилось 5 лет!
Журналу «СПРАВОЧНИК КАДРОВИКА» 5 лет!
Журналу «МЕНЕДЖЕR ПО ПЕРСОНАЛУ» 2 года!
Гарантированные подарки от журнала «СПРАВОЧНИК КАДРОВИКА»
Гарантированные подарки от журнала «МЕНЕДЖЕR ПО ПЕРСОНАЛУ»
Стань экспертом — выбери лучших! ’2006
Редакция журнала «СПРАВОЧНИК КАДРОВИКА» объявляет конкурс «Лучший кадровик»
HR-Лига поздравляет!
Состоялось празднование первой годовщины HR-Лиги (фото)
Сообщество специалистов по управлению персоналом HR-Лига празднует первую годовщину со дня основания
Журналу «МЕНЕДЖЕR ПО ПЕРСОНАЛУ» — 1 год!
HR-лига рекомендует: новое профессиональное издание «Заработная плата»
Всі новини
Реклама
Проекти для професіоналів
Оголошення
Шановні відвідувачі!
З усіх питань щодо роботи порталу звертайтесь до 
адміністратора
2024 © МЕДІА-ПРО
2024 © HR Liga

Copyright © 2005–2024 HR Liga
Використання матеріалів із журналів Групи компаній «МЕДІА-ПРО» лише за погодженням з редакцією (адміністрацією) порталу.
Редакція (адміністрація) залишає за собою право не розділяти думку авторів матеріалів, що розміщуються.
Редакція (адміністрація) порталу не несе відповідальності за збитки, які можуть бути завдані внаслідок використання, невикористання або неналежного використання інформації, що міститься на порталі.
Відповідальність за достовірність інформації та інших відомостей несуть автори публікацій.
З усіх питань пишіть на admin@hrliga.com