Головна  Карта сайту  Розміщення реклами на порталі

СПІЛЬНОТА КАДРОВИКІВ І ФАХІВЦІВ З УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ
Ласкаво просимо
  Новини
  Бібліотека статей
  Нормативна база
  Зразки документів
  Виробничий календар
  Книжкова полиця
  Хто є хто
  Глосарій
  Розміщення реклами
  Наші партнери
  Форум
Нові матеріали
Підписатися на розсилку





Facebook
Реклама
Реклама
У Києві відбувся перший інвестиційний форум у сфері оборонної промисловості України
Новини
18.02.2016
У Києві відбувся перший інвестиційний форум у сфері оборонної промисловості України
 

18 лютого 2016 р. «A7 CONFERENCES» організували «Український форум з оборони та безпеки‘16» під патронатом Міністерства оборони України та Державного концерну «УКРОБОРОНПРОМ». Форум став першою найбільшою міжнародною платформою в Україні, що об’єднав учасників українського ринку та міжнародних інвесторів — з фокусом на інвестиційні можливості вітчизняного ринку оборони та безпеки. Форум відбувся в готелі InterContinental Kyiv.

У Форумі взяли участь Олександр Турчинов, Секретар Ради Національної безпеки та оборони України, Василь Грицак, Голова Служби безпеки України, Степан Полторак, Міністр оборони України, Роман Романов, Генеральний директор ДК «УКРОБОРОНПРОМ», Ернест Герольд, Заступник помічника Генерального Секретаря НАТО з питань оборонних інвестицій, Марк Опгенорт, Заступник Директора Офісу зв’язку НАТО в Україні, Алан Мербаум, Принципал, Lockheed Martin Missiles&Fire Control, Давід Тевзадзе, Міністр оборони Грузії (1998–2004), Арчіл Цинцадзе, Проектний менеджер реформи національної безпеки і оборони України, Національна Рада Реформ України, Олег Батюк, Керуючий партнер Dentons, Михайло Гвоздьов, Президент та Генеральний конструктор ДП «Антонов», Сергій Попов, Партнер KPMG Ukraine, Ігор Кривцун, академік НАН України, Голова наглядової ради Paton Corporation, Андрій Куликов, ведучий програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV та ін.

У Форумі взяли участь понад 500 представників вищого керівництва компаній з 35-ти країн світу, серед яких Boeing, Airbus, Thales International, DynCorpInternational, Microsoft Corp., PCO SA, Sagem Défense Sécurité, Elbit Systems, Caterpillar Inc, SigmaBleyzer, WorldwideAerosCorp., Renault Trucks Defense, Honeywell Defense and Space Int., Orbital ATK, STC Delta та ін. Форум також відвідали понад 50 представників посольств іноземних держав в Україні, а саме посли, військові, комерційні аташе США, Канади, Великої Британії, Японії, Німеччини, Польщі, Австралії, Кореї, Естонії, Молдови, Білорусі, Іраку, Грузії, Казахстану, Туркменістану, Узбекистану, Болгарії, Румунії, Сербії, Чехії та Пакистану.

Олександр Турчинов, Секретар Ради Національної безпеки та оборони України, виступаючи під час відкриття Форуму, заявив: «Розбудова та зміцнення сектору нацбезпеки та оборони — основа збереження України та забезпечення демократичного вільного розвитку нашої держави. Сучасний вектор реформування Збройних Сил, Служби безпеки та Міністерства внутрішніх справ стосується, у першу чергу, безальтернативності вибору українського народу європейської і євроатлантичної інтеграції. Саме перехід на стандарти НАТО, побудова сектору безпеки і оборони, який відповідає найкращим зразкам провідних європейських країн і країн Альянсу, — це ті завдання, які ми намагаємося втілити, незважаючи на те, що колосальний ресурс країни відволікається для протистояння агресору».

Джеффрі Паятт, Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні, у своїй вітальній промові зазначив: «На сьогодні Україна має сильніші, потужніші Збройні Сили. Зараз Україна намагається збудувати боєздатні Збройні Сили, які мають відповідати стандартам НАТО, а США і Україна залишатимуться партнерами. Ми зробили багатомільйонний внесок допомоги. І цього року очікуємо на надання ще понад 300 мільйонів доларів США на навчання і підготовку Збройних Сил України, які тривають у Яворові та інших місцях, а також на необхідне оснащення для нарощення Україною оборонних потужностей. Американський бізнес може інвестувати і ділитися технологіями з української оборонною промисловістю лише після проведення реформ і викорінення корупції в країні».

Степан Полторак, Міністр оборони України генерал армії України, у своїй доповіді підкреслив: «Ми плануємо за п’ять років завершити реформування Збройних Сил України. Для нас важлива співпраця з нашими партнерами, як внутрішніми, так і зовнішніми. За рік ми придбали більше 4700 одиниць нової та модернізованої військової техніки, 34 тисячі одиниць техніки відремонтовано. Попереду серйозна робота, необхідно зосередитися на нових розробках. Ми маємо разом побудувати такі Збройні Сили України, які будуть гарантом нашої незалежності!».

Роман Романов, Генеральний директор ДК «УКРОБОРОНПРОМ»,під час своєї промови на Форумі підкреслив: «УКРОБОРОНПРОМ» інтегрується у світовий ринок і запрошує всіх міжнародних партнерів до взаємовигідної співпраці. Український оборонний комплекс сьогодні володіє потужностями, що значно перевищують потреби як внутрішнього ринку, так і поточного експорту. У 2015 році підприємства «УКРОБОРОНПРОМУ» виготовили для Збройних Сил України та інших силових структур понад 2 тисячі одиниць техніки, а сума укладених в 2015 році експортних контрактів склала більше $1,3 млрд. Дохід від реалізації продукції склав близько 20 млрд грн, з них за контрактами Міністерства оборони України —  млрд грн. Очікуваний чистий прибуток підприємств держконцерну в 2015 році складе близько 1,5 млрд грн проти 350 млн збитку в 2014 році».

Під час Форуму Заступник Директора Офісу зв’язку НАТО в Україні Марк Опгенорт зазначив: «Ми підтримали Українув розвитку її оборонних спроможностей. І наша підтримка переважно зосереджується на довгостроковому реформуванні. Додаткова вартість, яку приносить НАТО в Україну — це прозорість і контроль в системі оборони. Ми майже рік витратили на те, щоб зробити аналіз української логістичної системи і розробити «дорожню карту» з новими стандартами. Ми допомагаємо Україні розробляти загальну базу для реформування: стратегія, військова доктрина тощо. Зараз Україна фіналізує Концепцію реформування розвитку сектору безпекиі оборони. Конкретний документ, над яким ми зараз працюємо — це Стратегічний оборонний бюлетень. Це «біла книга» в секторі безпеки з покроковою програмою реформ впродовж наступних 5 років. Для того, щоб в Україні відбулись системні реформи і велась узгоджена координація між зацікавленими гравцями в секторі безпеки, потрібна цілісність усього процесу планування».

Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук розповів: «Крім прямої технічної допомоги Канада надає Україні також нелетальне обладнання та навчає з ним працювати. Прикладом є операція Unifier на Яворівському та Кам’янець-Подільському полігонах, де біля 200 військових з Канади проводять навчання для українських військових з бойової підготовки та застосування робототехніки для розмінування».

Особливістю Форуму стали «1-on-1» зустрічі між інвесторами та представниками українських компаній на другий день Форуму.

Організатор Форуму — A7 CONFERENCES. Ексклюзивний юридичний партнер — Dentons. Інноваційний партнер — Microsoft Ukraine. Виставкові партнери — ICIPS та ЖК «Orange Park». Генеральний медіа-партнер — Економічна правда, Генеральний ТВ-партнер — 5 канал, Генеральний інформаційний партнер — Інтерфакс-Україна, Генеральний спеціалізований медіа-партнер — Defense Express, Ексклюзивний медіа-партнер — ЛігаБізнесІнформ, Ексклюзивний бізнес медіа-партнер — газета «Бізнес», Діловий ТВ-партнер — Перший діловий, також серед медіа-партнерів: Перша Шпальта, Український тиждень, Компаньон, DELO.ua, KyivPost, Апостроф, Milnavigator, Промисловість в фокусі, Defense Update, Військовий інформатор, Defence Blog, Business Views. Форум відбувся за підтримки MBA International, ACC, KMBS. Авіа-партнер — AirLife. Наступний Форум заплановано на 16 лютого 2017 року.

Повний запис он-лайн трансляції Форуму



Переглядів: 3007 Надіслати другу Версія для друку
 
Дивіться також:
Business Wisdom Summit об’єднав 35+ управлінців у пошуку стратегій розвитку під час війни
Стратегії зростання бізнесу від 25+ провідних управлінців на Business Wisdom Summit
Понад 30 провідних HRD поділилися трендами українського ринку праці на HR Wisdom Summit 2023
Понад 20 HR-лідерів поділяться досвідом управління талантами за часів війни на HR Wisdom Summit
Ментальне здоров’я працівників та роль ДМС у його підтримці у військовий час
Просимо прийняти участь в дослідженні
Як живе український e-learning ритейлу під час війни?
Майбутнє сьогодні: створювати та виховувати мотивацію у працівників допоможе віртуальний наставник
Цікаве від Flowers.ua: як обрати та доглядати за квітами у коробці?
Online-конференція «Мотивація персоналу під час військового стану: матеріальні та нематеріальні фактори»
HR-Лиге 16 лет!
Как пройти собеседование в международную компанию
В яких українських компаніях співробітники активніше вивчають англійську онлайн — дослідження!
Змініть підхід до оцінки, відбору та розвитку талантів!
Как выбрать клавиатуру: виды и характеристики
Форум HR-Директорів 2021
Відбулася церемонія нагородження HR Pro Awards 2021: перелік переможців
Премия HR PRO AWARDS: основные направления внимания эйчара
Вебінар «Як залучити тисячу резюме на вакансію?»
11 листопада: HR Pro Awards та HR Pro Conference у Всі.Свої D12
Як проводити навчання співробітників компанії за допомогою digital-інструментів у 2021 році?
Трудова міграція українців до Євросоюзу: вебінар EBA та ANCOR Ukraine
Виклики та рішення для HR на HRD Leadership Summit
«Велике звільнення» та нова кар’єрна поведінка людей. Які уроки отримують керівники?
ANCOR Pro Business «Виклики new normal: професійне навчання і розвиток персоналу»
Умные часы Samsung: еще больше производительности
Почему люди берут онлайн-кредит
Премия HR PRO AWARDS 2021: кто и как будет выбирать лучших HR-специалистов
В Україні з’явилась нова професійна премія HR Pro AWARDS
Комплексна система навчання персоналу з екобезпеки «під ключ»
Ценности и технологии
Пятая юбилейная международная бизнес-премия и конференция WOW!HR 2020
Лучшие работают с лучшими — золотой тренер по продажам
HRIS/HRM-система, которая меняет мир
«HR Partner»: как увеличить прибыль компании без дополнительных вложений
Створюється єдиний професійний стандарт на посаду «Менеджер з персоналу»
Стартувала передплата на ІІ півріччя 2020 року!
Кадровик-2020: час змін та дій. Перспективи трудового кодексу
До чорної п’ятниці!
Акція! Гаманець або солодощі?
Для вас — сюрприз від менеджера!
Книга у подарунок!
Акція «Передплати і зігрійся»
«Живий» журнал «Кадровик.UA» — поруч з вами 24/7
Дуплекс-курси: отримайте комплексні знання кадрової та HR-справи!
Старт передплати професійних видань на 2020 рік!
Выявлен золотой тренер по В2В продажам 2019!
Навіщо потрібна книга обліку кадрових наказів?
Чекаєте на підвищення? Починайте діяти!
Даруємо відеоурок з ключових питань менеджменту системи мотивації
Всі новини
Реклама
Проекти для професіоналів
Оголошення
Шановні відвідувачі!
З усіх питань щодо роботи порталу звертайтесь до 
адміністратора
2024 © МЕДІА-ПРО
2024 © HR Liga

Copyright © 2005–2024 HR Liga
Використання матеріалів із журналів Групи компаній «МЕДІА-ПРО» лише за погодженням з редакцією (адміністрацією) порталу.
Редакція (адміністрація) залишає за собою право не розділяти думку авторів матеріалів, що розміщуються.
Редакція (адміністрація) порталу не несе відповідальності за збитки, які можуть бути завдані внаслідок використання, невикористання або неналежного використання інформації, що міститься на порталі.
Відповідальність за достовірність інформації та інших відомостей несуть автори публікацій.
З усіх питань пишіть на admin@hrliga.com